مشاوره حقوقی رایگان - کپی رایت موسیقی

سلام. آیا برای استفاده از قطعه موسیقی هنرمندان غیر ایرانی ( که انتشار بین ‌المللی دارند ) در ویدئوهایی که برای فضای مجازی تهیه و در آن بستر منتشر می‌شوند باید حق مولف پرداخته شود؟

( اگر بله ) حداکثر زمان قابل استفاده از آثار مذکور به طوری که معاف از پرداخت حق مولف باشد چقدر ( چند ثانیه یا دقیقه) است؟

آیا اجرای مجدد ( با ارکستراسیون جدید ) آثار غیر ایرانی ( که انتشار بین‌ المللی دارند) و انتشار آن ( با یا بدون تصویر ) در فضای مجازی مشمول پرداخت حق مولف است؟

( اگر بله ) حداکثر زمان قابل استفاده از آثار مذکور به طوری که معاف از پرداخت حق مولف باشد چقدر ( چند ثانیه یا دقیقه ) است؟

پیشاپیش از بذل توجه شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود برای استفاده از اثار وحقوق دیگران باید مجوز داشته باشید حتی یک دقیقه