مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کاشی کار ساختمان

سلام. بنده یک ساختمان 6 واحدی در حال احداث دارم. سرامیک کاری را به یک نفر سپردم و الان که انجام شده ایرادات بسیاری داره و ناشیانه انجام شده و حتی بعضی قسمت ها که مشکل تر بوده نصفه نیمه رها شده و گفته یکی دیگر بیارین تمام کنه هزینه با خودم است. روال شکایت به چه صورت هست؟ بعضی قسمت ها ظاهرا نیاز به کندن و اجرای مجدد داره. برخورد قانون با این موارد به چه صورت هست؟ ممنونم.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

سلام شما اول تقاضای تامین دلیل کنید تا کارشناس بررسی وخسارت رو تعیین کنن وبعد علیه ایشون به استناد نظریه ی کارشناس مطالبه کنید