مشاوره حقوقی رایگان - دیوار بین دو همسایه

باسلام ما خانه کلنگی داریم که زیرزمین آن به دلیل نشت آب شهری به داخل آن احتمال ریزش و خسارت به همسایه های مجاور را دارد حال اقدام به بازسازی آن داریم اما همسایه مجاور اجازه ساخت و خراب کردن دیوارمان را نمیدهد هردو شکایت
کرده ایم اما نتیجه ای نگرفته ام حال چگونه از بلاتکلیفی درمیایم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کرده ایم اما نتیجه ای نگرفتیم یعنی اینکه مسیر شکایت را اشتباه رفتید. با یک وکیل حضوری صحبت کنید البته با ارائه مدارک

محمّد موسوی فیض آباد

محمّد موسوی فیض آباد :

با توجه به ماده ١٣٢ قانون مدني مالك اجازه هر گونه دخل و تصرف در مال خود را دارد (البته در صورتي كه ديوار حائل بين دو منزل مشترك نباشد) لذا چنانچه همسايه مانع از انجام تعمير و مرمت زيرزمين گردد ميتوان با تقديم دادخواست الزام او را به رفع مزاحمت از مرمّت خواستار شد

فرامرز علیزاده

فرامرز علیزاده :

استان :

دیوار مشترک از حقوق ارتفاقی در املاک مجاور است بنابر این یا باید بیم خطر وزیان وجود داشته باشد که باید ثابت شود یا رضایت طرف دیگر کسب شود .