مشاوره حقوقی رایگان - نسب

از رابطه نامشروع خانم مطلقه ای با پسری فرزند دختری به دنیا آمده با توجه به اینکه زوجیتی در کار نبوده چه مواردی (شناسنامه،نسب،ازدواج،...) از نظر قانون برعهده آقا است

پاسخ ها :

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

طفل متولد از زنا ملحق به زانی نمیشود متعلق به مادر هست و نام خانوادگی مادر رو میبره 09173019810

یک وکیل :

با سلام ابتدا باید واقعه ازدواج بین این خانم و این اقا پسر به ثبت برسد