مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دستمزد

سلام. بنده مدتی را به عنوان برقکار برای یک پیمانکار کار کردم اما حالا آن پیمانکار از پروژه عزل شده و مفقود شده و من هیچ آدرس و شماره ملی از ایشان ندارم. فقط یک شماره تماس و شماره کارت از او دارم.
از اداره کار به من به من گفتند که بدون آدرس کاری نمیشود کرد.
من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شکایت می توانید انجام دهید اما برای رسیدن به پول نیاز به اطلاعات طرف دعوا دارید