مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر زیر 18 سال

با سلام و عرض خسته نباشید. من دختری 17.5 ساله هستم که با خانواده زندگی میکنم. پدر و مادرم از لحاظ روانی دچار مشکل هستند. 6 سال است از هیچ لحاظی من را تامین نمیکنند. نه مالی و نه عاطفی. پدرم دست بزن و بددهنی و فحاشی شدیدی دارد ( الفاظی مانند بدکاره، فاحشه و خراب ) را به من نسبت میدهد و همچنین جلوی هر گونه پیشرفت من را میگیرد. من امنیت جانی و جسمی در خانه ندارم. پدرم بارها قصد به کشتن من را به وسیله چاقو داشته و به جسم بنده چشم داشته. در یک بازه زمانی دچار چند اختلال روانی سنگین شده بودم که به کمک روانشناس مشکلم کمی حل شد. فکر میکنم اگر بیشتر از این در کنار این خانواده باشم به هیچ جایی نخواهم رسید و ضربات روحی و جسمی بسیار بدتری را متحمل خواهم شد. هیچ راهی برای درمان این خانواده نیست. تنها راه من برای خلاصی و نجات خودم جدا شدن از خانواده هست و هیچ کسی رو هم ندارم که کمکم کنه. مشکلات خانواده من بسیار فراتر از این چیزها هست که من به طور خلاصه توضیح دادم. آیا امکان مستقل شدن وجود دارد؟ آیا افراد خیری در این زمینه وجود دارند که به من کمک کنند؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. زندگی جداگانه برای هر کسی اختیاری است اما تبعات منفی زندگی مستقل برای شما بسیار بسیار بیشتر از الان هست. شما به حای فرار از مشکلات، راه حل آنرا بیابید و زندگی خودتان را تباه نسازید.