مشاوره حقوقی رایگان - استخدام مادر ایرانی پدر اتباع

سلام بنده مادرم ایرانی و پدرم اتباع هستند من رو خوانواده ای به فرزند خواندگی قبول و برایم شناسنامه گرفتند بنده خدمت سربازی هم انجام دادم و قوه قضاییه هم ازین کار آگاه است آیا برای استخدام به من ایراد گرفته میشود با اینکه الان قانون تابعیت به فرزندان مادر ایرانی تصویب شده است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام با توجه به قانون تابعیت از طرف مادر هیچ اشکالی برای شما نیست

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام میتوانید باستناد قانو جدیدالتصویب درخواست تابعیت دهید.