مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند خودرو توسط فروشنده

با سلام و خسته نباشید.
بنده یک ماه پیش خودرو خریدم ولی در خانه قولنامه دستی نوشتیم. حالا صاحب ماشین نمیاد برای اقدام به سند.
صاحب ماشین میگه قولنامه دستی نوشتیم مهم نیست برات ارزشی نداره.
من هم میخواستم لطفا بفرمایید از کجا شروع به شکایت کنم تا قاضی محترم حکم بدن تا من برم پلاک خودم رو در تعویض پلاک عوض کنم؟

پاسخ ها :

مهديه  صادقي

مهديه صادقي :

استان :

ضمن عرض سلام و احترام _بدواً اظهارنامه وسپس دادخواست تنفیذ بیع و الزام به تنظیم سند رسمی خودرو مطرح فرمایید.