مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند توسط فروشنده

با سلام. بنده یک باب مغازه به صورت قولنامه دستی خریداری کردم و صاحب سند شخص سومی می باشد که به فروشنده ی من فروخته و فروشنده به من فروخته و فروشنده اول از سند زدن امتناع میکند. آیا راهی هست به نتیجه برسم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

عدم انتقال سند توسط فروشنده انتقال سند مغازه خرید ملک قولنامه ای انتقال سند ملک قوانین خرید و فروش ملک سند ملک سند ملک سند