مشاوره حقوقی رایگان - جانمایی پارکینگ

سلام. من پارسال آپارتمانی را با پارکینگ و انباری به صورت مبایعه نامه خریدم و در دفاتر ثبت اسناد هم ثبت کردم. چون پایان کار نگرفت، سند نداشت. اما جانمایی پارکینگ صورت نگرفت ولی فروشنده به صورت شفاهی جای پارکینگ را مشخص کرده است. اکنون مالک اصلی ساختمان که دو واحد دارد میگوید جای پارکینگ شما مشخص نیست. ولی یکی از همسایه ها پارکینگ خود را مشخص کرده و در مبایعه نامه آورده است.
نظر به این که اولا مشخص نیست 2 یا 3 پارکینگ به ساختمان داده شود. چون پایان کار گرفته نشده.
آیا من با استناد به اظهارات شفاهی فروشنده در مورد جای پارکینگ میتوانم اعاده دادرسی کنم؟
با توجه به این که در سند وکالتم عبارت پارکینگ برای من نوشته شده و جزء پارکینگ های اصلی و غیر مزاحم این ساختمان می باشم، در صورت تضییع حقوق من، چگونه میتوانم از حق خود دفاع کنم؟

پاسخ ها :

جانمایی پارکینگ جای پارکینگ در ساختمان پارکینگ در سند قوانین پارکینگ پارکینگ