مشاوره حقوقی رایگان - خودکشی خواهر

با سلام. خواهرم با مردی ازدواج دائم کرد. بعد چند ماه فهمیدم به دروغ گفته همسر اولش را طلاق داده. بعد این ماجرا زندگی اش رو ول کرد و برگشت پیش همسر اولش. خواهرم به خاطر فشار عصبی خودکشی کرد و فوت نموده. تا همین هفته گواهی فوتش نداشتیم. حالا میتونیم از دست داماد به خاطر ترک همسر، ندادن مهریه، خرج کفن و دفن و از بین بردن زندگی خواهرم شکایت کنیم؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون از زحماتتون.

پاسخ ها :

خودکشی خواهر شکایت از داماد مطالبه مهریه زن فوت شده ترک زوجه توسط زوج مطالبه هزینه کفن و دفن زوجه از زوج خودکشی زوجه خودکشی