مشاوره حقوقی رایگان - خروج از بورسیه تحصیلی

با سلام و عرض خسته نباشید.
اینجانب به مدت 4 سال بورسیه در رشته پرستاری بودم. به دلایل خانوادگی مجبور به انصراف از بورسیه شدم.
دانشگاه مذکور خواهان جریمه دو برابر هزینه تحصیل و حقوق و مزایا می باشد. دستگاه مربوط علی رغم توضیح اینجانب مبنی بر شرایط زندگی و عدم توانایی در پرداخت این هزینه ( 2 برابر ) آن هم به صورت نقد مساعدتی نکرده است و اصرار به پرداخت تمام هزینه ها به صورت نقد دارد. آیا با وجود این که حقوق اینجانب به صورت ماهیانه واریز میگشت ( معادل 50 میلیون از بدو بورسیه شدن ) آیا امکان دادرسی جهت قسط بندی کردن جریمه و حقوق دریافتی بر اساس قوانین دیوان وجود ندارد؟ (مبلغ جریمه و حقوق بالغ بر 190 میلیون است .)

پاسخ ها :

یک وکیل

از طریق دادگاه دادخواست اعسار از پرداخت تقدیم فرمایید

حمید مرادی

حمید مرادی :

استان :

با سلام براساس قانون بورسیه دانشجویان مبلغ مذکور و باید پرداخت کنید ..آیا از قراردادی متعهدی که دادی رونوشت دارید درصورتیکه دارید ازش یک عکس روشن بگیرید به شماره 09122654430 برام واتساپ کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر به حکم دادگاه محکوم به پرداخت مبلغ مذکور شدیددادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید به همان دادگاه، اگر دانشگاه خودش محکوم کرده به روه بالاتر آن دانشگاه بنویسید.