مشاوره حقوقی رایگان - باغ طرح طوبی

با عرض سلام و ادب
من یک باغ انگور خریدم با وجود این که طرح طوبی بود صاحبش هیچی نگفته بود و بعد هفت هشت ماه اومده میگه اقا این باغ طرح طوبی هستش و قابل فروش نیست از دادگاه احضاریه اومده براش که چرا فروخته و منم کلی خرجی و زحمت کشیدم تو باغ صاحبش میگه خرجیتو نمیدم و منم باغ رو تحویلش نمیدم و حالا طرف رفته شکایت کرده نمیدونم چی که فلانی تصرف عدوانی کرده منم میگم یا پول و خرج و مخارجم رو بده مال خودت یا اصلا اگه میدونسته طرح طوبی قابل فروش نیست چرا فروخته یا میخاسته کلک بزنه. دیگه نمیدونم چکار کنم لطفا جوابم رو بدین راهنمایم کنین ممنون

پاسخ ها :

فاطمه قره حسنلو

فاطمه قره حسنلو :

سلام .شما متصرف عدوانی نیستید.با مبایعه نامه که در اختیار دارید دعوای تصرف عدوانی رد میشود.