مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی قدمت جوهر

سلام، خسته نباشید. من یک وکالت نامه رسمی دارم برای مرداد 97 موضوع یک سند، 7 ماه بعد در تاریخ بهمن 97، طرف دعوای من یک برگ عادی تحت قالب صلح نامه تنظیم کرد و تاریخ بالای اون رو گذاشت تیر97 یعنی قبل از وکالت من. حالا به واسطه اون رای حقوقی گرفت. من به جرم تبانی شکایت کردم. حالا آیا امکان فنی تشخیص قدمت جوهر هست که نشون بده جوهر صلح نامه 7 ماه بعد از وکالت من هست؟
پرونده 29 ماه در جریان هست و کلی گرفتاری و بگیر و ببند دارد. الان من در این مرحله هستیم اگر جوهر رو بتونیم نشون بدیم موضوع حل هست. ممنون میشم بفرمایید امکان فنی هست یا خیر؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

بله امکانش هست بهتر است پرونده را. به وکیل بسپارید.