مشاوره حقوقی رایگان - دیه ناشی از حوادث ورزشی

با سلام و احترام
در بازی فوتسال در سالن ورزشی یکی از بازیکنان تیم مقابل همزمان که من میخواستم توپ را با سر بزنم ایشان پایش را بیش از حد بالا آورد و با برخورد با صورت من باعث شکستگی بینی من شد، ضمن این که من در آن سالن میهمان بودم و بیمه ورزشی ندارم و عمل ایشان خارج از مقررات بازی بوده آیا میتوانم با طرح شکایت مطالبه دیه کنم؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

باسلام
طبق دستورالعمل سازمان ورزش و جوانان ورود به زمین ورزشی جهت تمرین یا بازی بدون بیمه ورزشی ممنوع است در ضورت بروز هرگونه حادثه مسئولیتهای ناشی برعهده مسئول تیم و مدیریت سالن ورزشی میباشدلذا شما میتوانید مسئول سالن ورزشی مربوطه را تحت پیگرد قضایی قرار دهید