مشاوره حقوقی رایگان - پارگی رباط صلیبی در درگیری

با سلام و درود. یک فرد از بنده شکایت کرده در نزاعی که در تاریخ 98/7/03 داشتیم به زانوی سمت چپ وی آسیب وارد نموده ام. پزشکی قانونی معاینه کرده. فرد را در 08/11 گفته که آسیب دیدگی مربوط به حدودا 07/24 می باشد. برای پارگی رباط صلیبی زانو. یعنی 21 روز بعد نزاع، آیا دادگاه قبول میکنه؟

پاسخ ها :

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

با سلام
اگر بتوانید دفاع شایسته در این خصوص داشته باشید به نحوی نسبت به این مسئله مانور دهید که ادعای این آقا کذب بوده و نامه پزشکی قانونی دلالت بر این موضوع داشته و تاریخ مدعای شاکی و گواهی پزشکی قانونی در تعارض میباشد انشالله نتیجه مثبت خواهید گرفت