مشاوره حقوقی رایگان - تمدید جواز ساخت

سلام. سال 92 پدرم جواز ساخت را در منطقه 15 گرفته. الان که رفیتم جواز رو بگیرم حدود 20 میلیون میخوان. در صورتی که عوارض زیربنا، مازاد تراکم و تفکیک در آن سال پرداخت شده بود و فقط حق ناظر از بین رفته و پول از آن زمان در گردش شهرداری بوده. هم پول 7 سال بی ارزش شده و هم شهرداری میگه همه رو به نرخ امسال واریز کن و 3 تومن از 8 تومنی که دادی بعدا بیا بگیر. آیا میتوان کاری کرد؟ چطور و چقدر زمان میبرد؟

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

اگر سال 92 پدر شما جواز گرفت ، چرا مجدد شما اقدام به گرفتن جواز نموده اید اقدام شما اقدام جدید است