مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه برای اتباع

من متاهل هستم و گذرنامه اقامتی دارم. آیا راهی هست که برای خودم یا فرزندم شناسنامه و کارت ملی بگیرم؟ من قبلا کارت آمایش داشتم. وقتی وارد دانشگاه شدم گذرنامه تحصیلی گرفتم. بعد از چند سال از دانشگاه انصراف دادم و گذرنامه اقامتی گرفتم. اگر راهی هست لطفا بگید چون خیلی بهش نیاز دارم.

پاسخ ها :

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام اگر همسرتان ایرانی باشد بله میتوانید در غیر اینصورت چون سیستم کشور ایران خون خیر نمیتوانید