مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز غیر مجاز در روستا

سلام. من در روستا داخل محدوده روستا بدون مجوز زمین ساختم. خواستم مجوز بگیرم بنا به دلایلی نشد و نتونستم. ولی برای زمینم سند دارم. سند شش دانگ زمین به عرض 8 متر و طول 25 متر. اقدام به ساخت و ساز کردم به صورت تیرچه کلا اسکلت بتنی هستش. حالا همسایه روبرویی از من شاکی شده و به دادگاه شکایت کرده و درخواست قلع و قمع داده. بعد از حضور در جلسه قاضی پرونده رو داد تا کارشناسی بشه. من از همسایه بغلی جلوتر نرفتم و در نقشه طرح هادی 80 سانت عقب نشینی داشتم که نکردم و طبق متراژ سندم ساخت و ساز کردم و سقفش رو زدم. ممنون میشم از راهنمایی شما. تشکر

پاسخ ها :

مهدی علیزاده

سرکار خانم مهدی علیزاده :

سلام دوست عزیز :موضوع بحث شما اگر چه ازماده 2قانون تغییر
کاربری اراضی وباغ خارج ومعاف از عوارض
میباشدولی براساس ماده 3 قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغات شما به پرداخت جزای نقدی محکوم میشوید