مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن مجدد پرونده مهریه

با سلام. خواهر من در خرداد ماه امسال برای جدایی از همسرش به اداره اجرایی ثبت مراجعه کرد و درخواست مهریه کرد و بعد از مدتی توقیف اموال داماد رو گرفت.
از طرفی هم چون دامادمون یک بار او را کتک زده، رفت کلانتری و نامه پزشکی قانونی اش رو گرفت و رفت پزشکی قانونی و نامه اون جا هم گرفت. اما وقتی نامه های توقیف اموال رو به بانک و راهنمایی و رانندگی بردیم، دقیقا یک روز قبل از صدور حکم توقیف اموال، ماشینش رو زده به اسم خواهرش و این که یک هفته قبلش هم موجودی حساب ها رو ریخته به حساب خواهرش.
یک مدتی خواهرم خونه ما بود بعدش برگشت دوباره سر زندگی اش و شکایت هایش رو رفت خاتمه داد. اما پسره اذیت اش میکنه و میخواد طلاق بگیره و 6 ماه از جریان شکایت اول میگذره.

آیا میتونه دوباره پرونده های ضرب و شتم و مهریه اش رو به جریان بندازه یا باید از اول شکایت بکنه؟
الان که بخواد دوباره شکایت کنه آیا اون کار شوهرش با فرض این که 6 ماه از تاریخ اش هم گذشته، فرار از دین محسوب میشه یا نه؟
اگر میشه که راهنمایی بفرمایید اگر نه نمیشه که راهنمایی بفرمایید چه شکایتی باید بکنه؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. شاکی اگر اعلام گذشت نموده باشد امکان پیگیری مجدد پرونده وجود ندارد. در خصوص انتقال مال به خواهر می توانید دادخواست ابطال معامله مطرح نمایید؛ البته لازم به ذکر است که با جمع شرایط قانونی می توان در خصوص معامله به قصد فرار از دین یا معامله ی صوری به نتیجه رسید که نیازمند بررسی دقیق شرایط حقوقی موضوع پرونده ی شماست.