مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت قراردادی فرزند ایثارگر

با عرض سلام و ادب. بنده در پالايشگاه نفت به صورت قراردادي مشغول به كار هستم. پدر بنده رزمنده و داراي كارت ايثارگري ارتش مي باشد. ايشان 8 سال دفاع مقدس حضور داشته اند. اين طرح شامل بنده هم ميشود يا فقط كساني كه داوطلبانه بودند، شامل مي شود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند. لازم به ذکر است سه چهارم خدمت سربازی هم داوطلبانه به حساب می آید