مشاوره حقوقی رایگان - صیغه محرمیت بدون اجازه ولی

سلام، خسته نباشید. من نه سال با یک آقا ارتباط دارم و در اصل زندگی میکنیم. اون آقا همسر داره و من مجرد هستم و بین خودمون صیغه محرمیت خوندیم. سن من هم 39 سال است. بعضی از فقه ها میگن اگر سن دختر زیاد باشه رشیده حساب میشه و اجازه ولی نیاز نیست. ایا ما مرتکب جرمی هستیم بعد اگر خدای نکرده بفهمن جرم ما را چطوری اثبات میکنند؟ ممنون

پاسخ ها :

صیغه محرمیت بدون اجازه ولی صیغه بدون اجازه پدر صیغه محرمیت اذن پدر برای ازدواج دختر بالای 30 سال اذن پدر در ازدواج ازدواج