مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت خودرو

سلام
برادر من یه خوردو پراید خریدن که بعد از یه ماه گذشت از خریدنش فوت شدن.
مدارک ماشین هم مثل کارت ماشینو و بیمه نامه و ... گم شده حالا خواستم که ماشینو به اسم خودم کنم البته همه کارهای حصر وراثت و عوارض شهرداری و این هارو انجام دادم اما وقتی به دفترخانه مراجعه کردم گفتن باید اول تعویض پلاک بشه حالا خاستم بدونم بدون وکالت میشه تعویض پلاک به اسم خودم انجام بشه ؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

ورثه با وکالت به نفر شکایت تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی رو از دادگاه انجام بدهند