مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه از همسر

با سلام و وقت بخیر. همسر بنده هشت ماه منزل رو ترک کرده و رفته منزل پدری در این دوران بابت نفقه کیفری شکایت کرد و نتوانست اثبات کند چون از قبل به او پول پرداخت شده بود.
الان سه ماه به بهانه آشتی کردن و به عنوان این که به من فرصت بده تا بیام سر خونه و زندگی و به بهونه مخارج زندگی نزدیک هفت میلیون از من در این سه ماه پول گرفته که پرینت حساب موجود هستش. تقریبا ماهی دو تومان ثابت و خورده هم گرفته.
حالا من چطوری میتونم این پول رو پس بگیرم و به چه عناوینی میتونم از دستش شکایت کنم؟ لازم به ذکر هستش که ایشان هیچ طوری حاضر به تمکین هم نیست که بابت عدم تمکین شکایت کردم ولی با این ترفند که فرصت بدم و برمیگردم از من پول گرفته.

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

قابل استردد نیست مگر آنکه اثبات کنید به عنوان قرض الحسنه و قرض بوده که دادگاه ها در خصوص دعوایی خانوادگی رسیدگی نمی کنند