مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار ناجا

با سلام. من سال 90 استخدام شدم در سال 95 دیگر تمدید قرارداد نکردند. لیکن در سال 95 درگیر یک پرونده سرقت شدم که هیچ ربطی به بنده نداشت و پرونده تبرئه گردید. بعد اتمام قرارداد منفک شدم. الان میخوام بدونم راهی به بازگشت به ناجا هستش؟ کسی یا وکیلی میتونه صد در دصد تضمینی بتونه بازگشت به کار ناجا رو انجام بده؟ ممنون میشم.

پاسخ ها :

بازگشت به کار ناجا پس از منفک شدن بازگشت به کار ناجا منفک شدن از ناجا بازگشت به ناجا نیروی انتظامی