مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنیاد مسکن

منزلی ساختم با مجوز پروانه ساخت و تایید دهیار ناظر بخشداری و بنیاد مسکن و وام مسکن با معرفی خود اداره بنیاد مسکن از بانک ملی گرفتم بعد از اتمام کار خود اداره فرمودن که کارهای مربوط به سند انجام دهید تا قسط اخر ازاد کنیم
بعد از نقشه برداری و یو تی ام مهندس مورد تایید بنیاد مسکن و پرداخت کل هزینه رفتیم اداره
مسئول صدور سند میگه که منزل شما در حریم جاده هست و شامل سند نمی شود
لطفا راهنمایی بفرمایید که من باید چه کار کنم

پاسخ ها :

سحر دشتی

سرکار خانم سحر دشتی :

با سلام
مخاطب گرامی؛ براساس دستورالعمل صادره از سوی وزارت راه و شهرسازی هیچ ارگانی (بخشداری، فرمانداری، بنیاد مسکن و...) حق صدور پروانه ساخت‌وساز در محدوده 100 متری جاده‌ها را ندارند . تنها وزارت راه‌وشهرسازی مجاز به صدور مجوز قانونی است بر این اساس می بایست ابتداً جهت اخذ مجوز به سازمان راه و شهرسازی استان مربوطه مراجعه نمود.