مشاوره حقوقی رایگان - دفاعیه مدرک تحصیلی

با سلام .
اینجانب در اواخر دهه 80 شروع به تحصیل بصورت مجازی از دانشکده آزاد خصوصی برای مدرک لیسانس. و فوق لیسانس مدیریت کرده و سال 94 مدرک فوق لیسانس را گرفته و حال که برای اداره تحویل اده و انها استعلام نموده و می گویند دانشکده که به شما مدرک داده وجود خارجی ندارد و باید بیایید و دفاعیه از این مدارک لیسانس و فوق لیسانس داشته باشید.
چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به شماگواهی پایان پاس واحدهارادادند باید دفاع کنید

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

این موارد تابع ایین نامه دانشگاه است با خودشان مذاکره کنید جواب باید کتبی ومستند باشد واگرایین نامه خلاف قانون باشد ابطال انرا باید از دیوان عدالت گرفت