مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند صوری و فروش مال غیر

باسلام
بنده یک کارگاه در شهرک صنعتی دارم که دفترچه قرارداد داره و هنوز سند نگرفتم. برای گرفتن وام قرارداد را بنام دامادم انتقال دادم و به اسمش وام گرفتم. محضریه سند تعهدنامه نوشت که دامادم در محضر حاضر و تعهد و اقرار و اعتراف کرد کارگاه در تصرف و ید بنده بوده و تجهیز و راه اندازی توسط بنده بوده و دامادم هیچگونه حق و حقوق مادی و معنوی نسبت به مورد تعهد اعم از منقول و غیر منقول نداشته و بعد از فک رهن موظف به انتقال بنام بنده است
بعد از مدتی با مراجعه به مستاجر کارگاه خود را صاحب ملک معرفی کرده و کارگاه را قولنامه کرده و فروخته
لطف کنید راهنمایی کنید
باسپاس

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

باید طرح دعوی متناسب انجام دهید واثبات کنید