مشاوره حقوقی رایگان - قرض

سلام
ببخشید ما مبلغی رو به عنوان قرض و به این صورت که ایشون هر ماه مبلغی رو به عنوان کارکرد به ما بدهد حدود 10 سال پیش به شخصی دادیم.
ایشون چند سالی هست که پول ما رو نمیده.
میخواستم بدونم امکان تبدیل ارزش این پول هستش؟ مثلا 10 میلیون 10 سال پیش با توجه به تورم و ... قابل تبدیل هست یا خیر؟
اگر هست لطفا مواد قانونی رو هم اگر ممکنه بگید.
خیلی ممنون

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود اگر مدرک وسند دارید مطالبه کنید واگر چک نباشه از تاریخ دادخواست خسارت به شما تعلق میگیره نه بیشتر