مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق پدر

سلام خسته نباشید من از همسرم جدا شدم میخوام حقوق پدر مرحومم رو بگیرم اگه دوباره با همسرم صیغه کنم و باردار شم و اسم بچه تو شناسنامه من بیاد حقوق قطع میشه یا نه و اگه اسم بچه تو شناسنامه من ثبت نشه و فقط تو شناسنامه پدر ثبت بشه مشکلی به وجود میاد یا نه.
یه سوال دیگه اینکه طلاق تو شناسنامه المثنی ثبت شده اگه اسم بچه تو شناسنامه اصلی بیاد میتونم واسه حقوق از شناسنامه المثنی استفاده کنم؟

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر در صورت ازدواج موقت دریافت مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری