مشاوره حقوقی رایگان - آیا فردی که کارت آلزایمر بهزیستی از نوع شدید دارد میتواند وکالتی به یکی از ورثه بدهد؟

پدر 81 سالش هست و سالها پیش از طریق بهزیستی براشون کارت آلزایمر از نوع شدید گرفتیم (سال 94 من معافیت کفالت سربازی رو از طریق دریافت این کارت تونستم بگیرم). جدیدا خواهر ما پدرمون رو گول زده که چرا سهم من از پسرها باید کمتر باشه و پدرم رو برده وکالت ازش گرفته که یک ششم از تمامی اموال منقول و غیر منقولش رو جدا از ارثی که بهش میرسه بعد از فوت ایشون بهش تعلق بگیره. پدر ما هم منطقی نداره و اصلا هم متوجه نیست که چرا اینکارو انجام داده و حق ما دو پسرش رو ضایع کرده. مادرم هم به تازگی به رحمت خدا رفتند و ارث بگیران فقط ما دو پسر و یک خواهر هستیم. حالا در زمان تقسیم ما میتونیم با این کارت بهزیستی اعلام کنیم که ایشون شرایط تصمیم گیری درستی نداشتند؟ و لازم به ذکره که ما بعد از تاریخ انقضا این کارت بهزیستی که حدود 2 سال پیش بوده دیگه تمدیدش نکردیم و منقضی شده. آلزایمر هم چیزی نیست که بگیم خوب شده و یا بهبود یافته و ایشون قدرت تصمیم گیری درست در صحت عقل داشته اند.
با تشکر

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.درصورتی که ایشان سفیه نباشد یعنی محجورنباشدبله میتواند اماموردشما بایدتوسط کمیسیون پزشکی ثابت بشود.