مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دروغ

با عرض سلام،
مدتی پیش حدود ده نفر به من و پدر مادرم حمله کردند (در ملک خصوصی). ایجاد ضرب و جرح کردند و ما هم مجبور شدیم که دفاع کنیم و آنها هم جراحت هایی دارند. حال این افراد به دروغ ادعا دارند که به آن ها فحاشی و توهین شده و میگن شاهد هم داریم، در حالیکه صحت ندارد. در ضمن زمانی که داشتم فیلم میگرفتم به بنده هم حمله کردند و گوشی هم آسیب دید که در فیلم مشخصه. اونا برای برابر کردن قضیه و ... میگن دعوای دسته جمعی بوده در حالیکه حتی مادرم درگیر هم نشده و افرادی رو به دعوا نسبت دادن که در حین درگیری اونجا نبودن.
حال چند سوال دارم.
1. آیا اقدام ما دفاع مشروع محسوب میشه؟
2. ما دو سه نفر شاهد دارم که توهین نکرده ایم، شروع کننده دعوا نبوده ایم، و فقط ما سه نفر بوده ایم. آیا ادعاهای آن ها را رد میشود با این شواهد؟

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

دادسری رسیدگی میکنی اقدام نامشروع محسوب نمی‌شود به عمل نکرده نمیتوان شاهد آورد