مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

با سلام
خانه قدیمی مادر بنده که حدود 120 سال قدمت داره و امکان ریزش هم دارد در طرح هادی قرار گرفته. دهیاری برای ساخت مجدد و بازسازی ان به ما مجوز نمیده و متاسفانه هیچ زمینی هم در روستا پیدا نکردیم که خونه جدید بسازیم...ناچارا بدون اینکه دیوار و در حیاط رو خراب کنیم خودمون بدون مجوز دهیاری اقدام به تخریب قسمتی از بنای قدیمی کرده و یه بنای60 متری ساختیم (البته در همون محدوده دو اتاق رو نگه داشتیم برای زندگی مادر).دهیاری ممانعت میکند و با نامه نگاریهای زیادی مانع می شود و حتی مانع دادن کنتور گاز از طرف اداره گاز به ما می شود (در صورتیکه خونه قدیمی ما اشتراک کنتور گاز رو داشت) خواستم بدونم میشه از این اقدام دهیاری شکایت کرد یا نه....ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید ابتدا درخواست صدور جواز ساخت از دهیاری می کردید. اگر از طریق بخشداری و فرمانداری و بنیاد مسکن نتونستی حلش کنی ، به دیوان عدالت اداری شکایت کنید،