مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از خودرو

سلام وقت بخیر
شش ماه قبل برای خودروی کوییک ثبت نام کردم الان که دعوت نامه اومده میگن اون ماشین نداریم باید یه مدل دیگه بردارید
اگر این مدل رو نخام بگم پولم رو بدید جریمه ای بابت این که پول پیششون بوده باید بهم بدن یا نه من واقعا این ماشین رو نمیخام از طرفی هم شش ماه پولم پیش اینا بوده
سود مشارکت و انصراف نداشته اما خب به دلیل این که خودرویی که ثبت نام کردم ندارن میخام پولم پس بگیرم
از چه طریق باید شکایت کرد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یا باید شکایت کنی به دادگاه یا اینکه قبول کنی خودرویی را که اونا میگن