مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمه

سلام. من تقریبا 10 روز پیش با یک فردی پشت تلفن بحث کردم و اون طرف فحش داده و ... الان نه از اون طرف شکایت دارم نه چیزی فقط برای اثبات حرفم به یکی میخوام پرینت بگیرم. چون فقط با این راه میشه ثابت کرد. زندگی ام به این فایل مربوط هست. سیم کارت هم دست خودم هست و به اسم خودم هست.

پاسخ ها :

مرضيه  ملايره

مرضيه ملايره :

استان :

سلام پرینت مکالمات فقط از طریق شکایت و دادگاه قابل پیگیری هست و لاغیر