مشاوره حقوقی رایگان - ثبت طلاق در سامانه تصمیم

با سلام.
من در دوره عقد هستم و میخوام توافقی از همسرم جدا بشم. آیا سامانه تصمیم همان دادخواست طلاق توافقی است؟
برای ثبت در سامانه تصمیم باید هر دو طرف زوج و زوجه حضور داشته باشند در دفتر خدمات قضایی یا حضور یکی از طرفین برای ثبت در سمانه تصمیم و دادخواست طلاق توافقی کفایت میکند؟
با تاکید بر این که طلاق توافقی است و نمی خواهم اشتباها یک طرفه ذکر شود.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
سامانه تصمیم در خصوص طلاق توافقی بوده و ناظر بر حضور زوجین در جلسات مشاوره اجباری است
مگر از همسر خویش وکالت در طلاق داشته باشید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

ابتدا وقت مشاوره از بهزیستی وبعداز حضور زوج یا زوجه درچندجلسه ی مشاوره میتوانید دادخواست طلاق توافقی رو به دفاتر خدمات قضایی بدید