مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

سلام. بنده دو سال پیش از کسی طلب داشتم و ایشون چون نمایشگاه داشت یک خودرو پراید به من داد و پلاک هم به نامم کرد. بعد از چند روز گفت ماشین بیار مشتری دارم برات بفروشم و سود خوبی میکنی بعد من ماشین دادم بهش گفتم قبل هر کاری بعد نشون دادن خودرو به من زنگ بزن شاید نفروشم.
فردا که رفتم دیدم ماشین دم مغازشون نیست گفتم ماشین، گفت فروختم برات که با هم حرفمون شد. من هم رفتم شکایت خیانت در امانت کردم و خودرو توقیف شد و حکم خیانت در امانت از دادسرا داده شد رفت دادگاه و تایید شد. بعد خانومی از من و ایشون شکایت کلاهبرداری کرد و دادسرا قرار منع تعقیب برای بنده صادر کرد و ایشون کیفرخواست صادر کرد رفته دادگاه.
حالا خود این آقا که محکوم به خیانت در امانت شد در پرونده شکایت بنده و کلاهبرداری در پرونده اون خانوم رفته از من شکایت کلاهبرداری کرده. حالا بنده باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما با توجه به حکم خیانت در امانت ثابت میکنید از معامله اونها هیچ اطلاعی نداشته آید و در زمان معامله آنها هم حضور نداشته آید و اعمال متقلبانه شما رو اثبات کنه و اینکه مال اخذ شده توسط چه کسی صورت گرفته