مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور انتظامی

با سلام و احترام
بدلیل عفونت گلوی درد دختر 7 ساله ام در اثر خوردن مداوم بستنی یخی پزشکان تشخیص دادن باید لوزه عمل شود ولی با توجه به طب سنتی تجویز سرکه سیب با عسل سریعا بهبودی حاصل میشد اما بدست اوردن سرکه سیب ارگانیک در شهرستان مشکل بود این بود که با تحقیق اینترنتی روش تهیه سرکه ارگانیک را تهیه و اقدام به تهیه سرکه به روش ذیر اقدام کردم
میزان تهیه 20 لیتر سرکه طبیعی و ارگانیک
چون از هر 5 کیلو سیب درجه 2 و سیب درجه 3 تقریبا یک کیلو سرکه سیب استحصال میشد حدود 100 کیلو سیب که در حال دورریز بود به قیمت پایین خریداری کردم
در هر ظرف باید یک سوم و کمتر سیب خرد شده ریخته میشد تا محفظه ای برای ایجاد ‍شه تبدیل کننده سیب به سرکه باشد بنابر این تعدادی دبه 6 عدد دبه 60 لیتری تهیه و در هر دبه حدود 15 تا 18 کیلو سیب خرد شده و مقداری مایه خمیر برای سرعت بخشیدن به تبدیل سیب به سرکه اضافه کردم
پس از یک هفته در مسافرت متوجه شدم که همسرم دبه های سرکه را از ایوان به انباری خانه منتقل کرده و همسایگان مشکوک شده و به نیروی انتظامی اطلاع داده اند
اماکن نیروی انتظامی مبادرت به ضبط دبه ها نموده و محتویات انرا به ازمایشگاه فرستاده که متوجه وجود 5 درصد الکل در اب سیب شده اند
با بنده تماس گرفتند عین موضوع را گفتم ولی در جهت بالابردن آمار کشفیات نیروی انتظامی و بالا بردن اقتدار نظام گزارش به قوه قضاییه دادند و ابراز کردند کشف 360 لیتر مشروبات الکلی دست ساز و اتهام نگهداری از 360 لیتر مشروبات الکلی دست ساز به بنده زدند
در صورتی که اگر سیب های داخل دبه ابگیری هم میشد هر ظرف 3 تا نهایتا 4 لیتر اب سیب و در کل آب سیب دبه ها 20 لیتر جمع اوری میشد.
به دادگستری احضار شدم و شرح ماوقع رو اعلام کردم و خواستار بازدید از داخل محتویات و روشن شدن موضوع نمودم اما بازپرس مرا به زندان کلانتری فرستاد و بجای بازدید از دبه ها و بررسی موضوع دستور امحا صادر کرد و فقط درخواست ازمایش مجدد از محتویات داد و نتیجه ازمایش گزارش وجود 0/6 درصد یعنی از یک درصد کمتر را داد اما دادگاه بنده را محکوم نمود
لاجرم وکیل گرفتم و وکیل هم در دو نوبت یکبار 10 میلیون و بار دوم 20 میلیون از من گرفت تا پیگیری نماید باز سه بار دوبار آزمایش گرفته شد در شهرستان میزان الکل ناچیز و در استان محتویات با بوی سرکه گزارش گردید.
مجدد استان اعلام کرد محتویات با بوی سرکه مبهم هست و پس از چند ماه از موضوع گذشته اعلام کرد 6 درصد الکل دارد
نهایت بدلیل اینکه پس از 54 سال عمر بار اول بود که به دادگاه میرفتم و با 6 فرزند و عیال وار بودن مشمول عفو در مجازات شدم و نهایتا محکوم به پرداخت 36 میلیون تومان با یک ماه حبس و 10 ضربه شلاق شدم گذشته از این مجازات برچسب سابقه دار شدن به بنده زده شد.

لازم بذکر است بنده بسیجی فعال بوده و سابقه 24 ماه حضور داوطلبانه در جبهه و جانباز شیمیایی 20 درصد بوده و عضو خانواده شهدا میباشم
گرچه به بنیاد ایثارگران تهران برای حمایت و راهگشایی مراجعه کردم ولی تا اسم نگهداری از مشروبات الکلی دست ساز به میان آمد فوری دست رد به سینه بنده زدند.
واقعا برای خودم متاسفم
هر چه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که بگندد نمک
نیروی انتظامی وکیل و قوه قضاییه در محضر خدا باید جوابگوی من باشد اگر هم نتوانم حق خودم رو بدلیل اینکه هیچ توان دفاعی ندارم بجز آه کشیدن در محضر الهی
آیا میتوانم ثابت کنم که گزارش غیر واقع بوده و اعاده حیثیت نمایم آیا فریاد رسی هست یا به احترام نظام سکوت اختیار کنم
لطفا اگر راهی هست که به نتیجه میرسد راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حميرا  ولي زاده درودخاني

سرکار خانم حميرا ولي زاده درودخاني :

با سلام،از خواندن شرح حال شما واقعا متاثر شدم،به این راحتی نمی توانید اعاده حیثیت کنید.تنها راه اعاده دادرسی از طریق رییس قوه قضاییه است که آن هم با این سرحال بعید می دانم اما شما آخرین راه را امتحان کنید خداوند مهربان است و بخشنده شاید دری باز گردد.