مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نحوه نقشه ساختمان

باسلام
من مالک دو ملک کلنگی به متراژ مجموع 292 متر هستم که طبق توافق هایی با یه سازنده کردیم قرار شد ملک مارو بسازه به ما 3 واحد تحویل بده کل تعداد واحد های ساخته شده 9 تا می باشد. حالا که دیوار ها رو کشیدن و دارن تیغه کشی میکنن یکی از واحد ها که 98 متر هست تنها نورگیر آن یه بالکن 2 متری می باشد و دو اتاق خواب دیگه کاملا تاریک می باشد و در یک واحد دیگه آسانسور کاملا داخل اون واحد می باشد یعنی سرو صدای آسانسور کاملا قراره توی خونه باشه.
من میخواستم بدونم الان که به این جای کار رسیده شده من میتونم نسبت به سازنده ی این ملک شکایت کنم که این چه نقشه اییه که کشیده واسه این ملک ؟
و همچنین سوالی که دارم در قانون مشارکت 60 به 40 زمانی که سازنده 9 واحد می سازد مالک میتونه اعدا بر 3 دانگ واحد چهارم هم بکنه ؟؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام اگر قراردا دشما به این موضوع تصریح کرده که نقشه و سایر امور مرتبط با تایید شما باشه این امر امکان پذیر هست والا امکان ندارد