مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده

سلام، خسته نباشيد. من چندي پيش مزاحم تلفني داشتم و شكايت كرده بودم. كلانتري تكميل پرونده شد و از من خواستن تا برم پرونده رو به دادسرا ببرم ولي چون وقت نداشتم به يكي از دوستام گفتم ببره به قول خودش برده و تحويل دادسرا داده. من از كجا بدونم پرونده ام در دادسرا هستش. چون دوستم گفت چيزي به من ندادن. من فقط تحويل دادم و برگشتم.

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

اگر بعد10 روز پیامک ثبت در سامانه ثنا، نیامد شک کنید و مستقیم به واحد ثبت دادسرا مراجعه کنید و با کد ملی استعلام کنید.