مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو

سلام. سه سال قبل یک حواله پیش خرید که صلح نداشت رو با وکالت بلاعزل خریدم و رسید چک پرداختی هم از فروشنده دارم. با همون وکالت نامه ماشین از نمایندگی گرفتم و کلیه مدارک برگ سبز فاکتور فروش کارت ماشین و سوخت رو هم گرفتم. ضمنا وکالت نامه محدودیت زمانی نداره.
اما چون در زمان وکالت نامه مشخصات مثل شماره پلاک و شاسی و... مشخص نبود لذا به قرارداد پیش خرید و کد نمایندگی ایران خودرو نوشتیم به همین دلیل الان تعویض پلاک و انتقال سند در دفترخونه قابل انجام نیست. برای فروشنده اظهارنامه فرستادم بیاد انتقال بده اما همکاری نمیکنه. فروشنده میتونه درخواست توقیف پلاک کنه؟ لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم؟ شکایت کنم؟ از کجا اقدام کنم؟ سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
باید دعوی الزام به تنظیم سند رسمی خودرو طرح نمایید
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید