مشاوره حقوقی رایگان - تخلف موسسه

سلام وقت شما بخیر
یک موسسه آموزشی در تابستان آگهی برای جذب نیرو برای پر کردن ویدیوهای آموزشی گذاشته بود. برای دروس مختلف ... من برای دو کتاب با ایشان قرارداد بستم .
دو ماه تمام از صبح تا شب مشغول ضبط ویدیوها بودم .
بسیار عجله در گرفتن ویدیو ها داشتن

اما از روزی که ویدیوها را گرفتند ، می گویند سایت خراب شده و بارگذاری هنوز نکردیم. یک بار می گویند حافظه نداریم یک بار می گویند سرور خراب است. قرار بود به ازای هر دانش آموز که ویدیو ها را میبیند 60 درصد به من دهن. حالا می گویند اگر مشکلی داری یا بیا ویدیو ها را پس بگیر ( که معلوم نیست شاید از ویدیو ها کپی گرفته باشند یا حتی در سایتی بارگذاری کرده باشند ) یا صبر کن تا روزی که بارگذاری کردیم ، یا برای هر کتابی که ضبط کردی 150 هزارتومن به تو میدهیم .( 150 تومن پول شارژو برقی که من برای این کار گذاشتم هم نمیشود، نزدیک 50 ساعت ویدیو به آن ها تحویل دادم . دو ماه از صبح تا شب مشغول ضبط ویدیو دو کتاب درسی بودم)

حالا نمیدانم آیا از نظر قانونی میتوانم کاری کنم یا شکایتی علیه این موسسه داشته باشم؟ یا اینکه شما راهی به ذهنتان می رسد که مرا راهنمایی کنید.؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

مطابق قراردادی که با موسسه بسته اید میتوانید الزام آنها را به ایفای تعهد بخواهید البته اظهار نظر دقیق با دیدن قرارداد میسر است