مشاوره حقوقی رایگان - آزاد سازی وثیقه

با سلام همسر بنده گویا 15 سال پیش به اتهام مواد مخدر محکوم به 2 سال حبس و 2 میلیون جریمه شدن وثیقه گذاشتن ازاد شدن و دیگه دنبالش نرفتن الان که زندگی تشکیل دادن یه آقایی باهاشون تماس گرفتن و گفتن صاحب سند هستن و 8 میلیون بمن بده هم سندم رو آزاد کنم هم زندانی و جریمه شما تمام بشه . ما پول رو دادیم بعد از اون هر روز به همسرم زنگ میزنن که انقد برام بریز زندانی رو پاک کنم میخوام بدونم ایشون با ازاد شدن سندشون زندانی و جریمه همسر من هم پرداخت کردن یعنی با همان 8 تومن تمام شده کار؟؟ ممنون

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

با سلام.هت صحت و سقم به واحد اجرای احکام مراجعه کنید- ولی...درکل بعید به نظر میاد.