مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام در سایت شرط بندی

سلام. من داخل یک سایت شرطبندی ثبت نام کردم ولی در سایت هیچ بازی و فعالیتی انجام ندادم. اطلاعاتی به جز ایمیل و شماره همراه در سایت ندارم و هیچ چیز دیگری در سایت ندارم و احراز هویتی انجام ندادم. و بدون هیچ فعالیتی هستم. ممکن است مشکلی برای من پیش بیاید؟

پاسخ ها :

ثبت نام در سایت شرط بندی ورود به سایت شرط بندی سایت شرط بندی شرط بندی