مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند موتور سیکلت

سلام و خسته نباشید.
من سال 92 یک دستگاه موتور سیکلت به صورت قولنامه ای به مغازه دار فروختم. ایشون هم چند وقت بعد به شخص دیگری فروخت. من به اون شخص وکالت فروش دادم و اون شخص اقدامی برای فک پلاک و سند انجام نداد. موتور دست به دست شده و اکنون شخص جدیدی با من تماس گرفته و اعلام کرده که موتور را خریداری کرده و درخواست فک پلاک و انتقال سند دارد.

1- حتما شخصی که وکالت از طرف من دارد باید برای فک پلاک و انتقال سند اقدام کند یا خودم هم میتوانم و مشکل قانونی ندارد؟
2- قولنامه من مفقود شده اگر مشکلی پیش بیاد من از طریق وکالتی که همان سال دادم میتوانم ثابت کنم که موتور را فروخته ام؟ راه دیگری دارد ؟
3- در صورت عدم فک پلاک و انتقال سند من بدون قولنامه هم میتوانم درخواست توقیف پلاک بدهم؟

پاسخ ها :

مهدی تقوی راد

جناب آقای مهدی تقوی راد :

جهت دریافت پاسخ به وات ساپ برایم پیام دهید 09127701026 پس از واریز حق المشاوره

اسماعیل خلیلی

اسماعیل خلیلی :

استان :

سلام نسبت به هر دو باید اقدام کرد