مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک تضمین اقساط

با سلام.
بنده 700 میلیون چک ضمانت دریافت کردم. تعداد 32 وام 40 میلیونی به خانمی که آشنا بوده و صاحب صندوق بوده به صورت یک جا 700 میلیون سفته. برای پیش پرداخت هم 200 میلیون به مدت 4 ماه پیش صاحب صندوق بوده. که بعد از رسیدن موعد دریافت وام ها تنها یکی از وام ها به مبلغ 40 تومن رو دریافت کردم.
در چک هم کلمه تضمین اقساط قید شده و بدون تاریخ بوده. سه روز پیش تاریخ زدن و برگشت زدن.
پول رو یک جا طلب کردن و بنده همکاری نکردم.
اقساط هم به روز بوده. باید چه کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

اگر حکم علیه شما صادر شد و توان پرداخت ندارین دادخواست اعسار بدین