مشاوره حقوقی رایگان - هر درصد غرامت در سال 99 بیمه کوثر و صبا و حداقل درصد قانونی برای عمل رباط صلیبی

سلام وقتتون بخیر میخواستم بپرس در تعرفه سال 99 بیمه کوثر و بیمه صبا مقدار هر درصد غرامت چقدر میباشد؟
من در حین خدمت هنگام کار تاسیساتی زمین خوردم و دچار پاره‌گی رباط صلیبی زانو چپ شدم
حداقل درصدی که شورای پزشکی برای من تایید میکنه چند درصد میباشد؟ طبق شنیده‌ها بیمه کوثر از بیمه صبا بیشتر غرامت میده این اختلاف بر حسب چیست؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هرحال شما باید شکایت کنید دیه بگیرید این غرامتی که میدهند مبلغ کمی است و توافقی است و دیگر نمیتوانید دیه بگیرید