مشاوره حقوقی رایگان - سی دی کارتون مبتذل

سلام وقت بخیر
بنده 10 سال پیش سیدی کارتون و گیم گرفته بودم برای شروع یک کسب و کاری مانند ... که به دلیل اینکه نتونستیم مجوز بگیریم شروع نکردیم که بعد 10 سال من سی دی هارو از طریق سایت ... گذاشتم برای فروش که پلیس امنیت گرفت و الان میگن سی دی ها مبتذل هست که 7 ماه حبس و تقریبا 600 هزار تومان جریمه آیا این میتونه به جزای نقدی تبدیل بشه، سابقه کیفری ندارم کلا؟

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

سلام،چنانچه فرصت تجدید نظر خواهی داشته باشید امکان پذیر می باشد، ضمن اینکه با توجه به قانون کاهش مجازات حبس تعزیری با درخواست شما وحتی درخواست قاضی اجرای احکام قابل تقلیل وتبدیل به جزای نقدی می باشد