مشاوره حقوقی رایگان - چه دفاعی می توانم در برابر این اتهام وارده انجام دهم

بنده دارای یک مغازه خدمات چاپ و کپی می باشم
مدتی پیش شخصی با پلیس مخفی به مغازه من رجوع نموده و خواستار دستبرد روی فیش حقوقی خودش را نمود
بنده از این کار امتناع نمودم
(لازم به یاد آوری است که این شخص مدتها پیش چندین بار به مغازه ی بنده رجوع نموده و خواستار انجام کار خلاف قانون را توسط خود و دوستانش داشته و بنده امتناع نمودم و بنده را نیز تهدید نموده بود که "بعداً برایم دردسر ایجاد می نماید" )
به محض بیرون رفتن این شخص پلیس امنیت به مغازه من رجوع نموده و کامپیوتر بنده و تعدادی فلش (به اندازه 20 عدد) که از مشتریان در مغازه بنده بجا مانده بود را توقیف نمود
طبق گزارش پلیس امنیت که در پرونده درج گردید در یکی از این فلش ها تعدادی فایل های که خلاف قانون بوده از جمله سند خام – کارت ملی خام – جواز خام و غیره (اسناد جعلی) وجود داشته که همه ی این اسناد را به جانب منتسب داده اند و (اتهام بنده در این مرحله مشارکت در جعل و جعل اسناد خورده است)
بنده از این فلش بی اطلاع بوده و محتویات فلش را نمی دانستم
در پلیس امنیت و دادیاری بی اطلاعی خود را از محتویات فلش ابراز نمودم
چه دفاعی می توانم در برابر این اتهام وارده انجام دهم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر انست که شما وکیل بگیرید و کار دفاع را به ایشان بسپارید