مشاوره حقوقی رایگان - حق خروج از کشور و ازدواج

با سلام.
من دختر 18 ساله ای هستم که پدر و مادرم در شرف طلاق هستند.
پدرم بخاطر اینکه من طرفدار مادرم هستم به شدت ناراحت است.
میخواستم بدونم بعد ها برای ازدواج من باید چیکار کنم؟ چون دیگه هیچگونه ارتباطی با پدرم ندارم و میترسم موقع ازدواج چون اذن ولی لازمه به مشکل بخورم.
همینطور با اینکه من دسترسی به ایشون ندارم، میتونم از کشور خارج بشم؟
و میدونم اگر هم دسترسی پیدا کنم بخاطر اذیت کردن من هم در مورد ازدواج و هم خروج از کشور اجازه نمیدن.
مادرم میتونه موقع دادگاهی که برای طلاق برگزار میشه، این حقوق رو برای من بگیره یا نه؟
و من اگر دسترسی به ایشون نداشتم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حجت کاتوزیان

حجت کاتوزیان :

استان :

با سلام برای خارج شدن از کشور نیازی به اذن پدر نیست

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

برای ازدواج مادر شما و یا خود شما میتوانید وکالت بگیرید